Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

36 ore all'inferno - Ultima Luptă (1969)

36 ore all'inferno sau 36 de ore în iad este un film italian de acțiune si război lansat în 1969. În film joacă actorii Richard Harrison și Pamela Tudor.
Titlu Alternativ : 36 Stunden in der Hölle,Thirty Six Hours of Hell,Cehennemde 36 Saat,36 timmar till helvetet,36 horas en el infierno,Last Combat,36 heures en enfer

Vizualizari: 134

Categoria: Acţiune, Război, 1969

Regizor: Roberto Bianchi Montero

Data Adaugari: 09/09/2020

Scenariști: Roberto Bianchi Montero, Arpad DeRiso, Dino de Rugieriis

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:11

Claritate: SATRip

Premii: N / A

IMDb: 4.9


loading...
Una din marile dificultăţi ale războiului din Pcific contra invadatorilor japonezi a fost distanţele foarte mari. Din acestă cauză forţele aliate căutau locaţii cât mai aproape de Japonia de unde aceasta putea fi atacată. În acest sens au bombardat intens o mică insulă unde puteau înfiinţa o bază stabilă dar trebuiau evaluate pagubele în urma bombardamentului şi ceea ce era mai important era să se vadă dacă au mai rămas japonezi. Se formează o grupă de puşcaşi marini care vor fi debarcaţi pe insulă. Comandantul avea o îndoială în suflet. Ştia din proprie experienţă că japonezii sunt fanatici şi dacă pe insulă a mai rămas un singur japonez, acesta va face tot posibilul să facă un iad din viaţa puşcaşilor marini. Îşi sfătuieşte camarazii să fie foarte atenţi. Spre surprinderea lor, japonezii care s-au ascuns în nişte peşteri de pe insulă în timpul bombardamentelor, vor opune o rezistenţă acerbă dezlănţuind un adevărat iad.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: