Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

7th Heaven - Seventh Heaven (1927)

7th Heaven online subtitrat DVDRip (cunoscut și ca Seventh Heaven) este un film mut american creat în genul dramă romantică din 1927, regizat de Frank Borzage, cu Janet Gaynor și Charles Farrell. Filmul se bazează pe piesa de teatru Seventh Heaven din 1922, scrisă de Austin Strong și a fost adaptată pentru ecran de Benjamin Glazer.

Vizualizari: 871

Categoria: Dramă, Război, Romantic, 1927

Regizor: Frank Borzage

Data Adaugari: 09/05/2017

Scenariști: Benjamin Glazer, Austin Strong

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:58:42

Claritate: DVDRip

Premii: 3 premii si 2 nominalizari OSCAR,1 premiu Kinema Junpo Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu Medal of Honor

IMDb: 7,7


loading...
Un agent de curatenie stradala salvează viața unei femei tinere, iar intre ei intervine o frumoasa poveste de dragoste,pana in momentul cand incepe razboiul , iar de aici drama se dezlantuie...

7th Heaven a fost lansat inițial ca un film mut standard în mai 1927. Pe 10 septembrie 1927, Fox Film Corporation a relansat filmul cu o coloană sonoră sincronizată Movietone, cu partitură muzicală și efecte sonore.

Odată cu lansarea sa, 7th Heaven a fost un succes critic și comercial și a ajutat la consacrarea Fox Film Corporation ca studio important. A fost unul dintre primele trei filme care a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film (denumit pe atunci „Film excepțional”) la prima ediție a premiilor care a avut loc la 16 mai 1929. Janet Gaynor a câștigat primul premiu Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din film (a mai câștigat și pentru rolurile din Sunrise: a song for two humans din 1927 și Street Angel din 1928).Regizorul Frank Borzage a câștigat primul premiu Oscar pentru cel mai bun regizor, în timp ce scenaristul Benjamin Glazer a câștigat primul premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

În 1995 7th Heaven a fost selectat pentru a fi păstrat în National Film Registry al Statelor Unite de către Biblioteca Congresului ca fiind „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: