Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

A Day's Pleasure - O zi de plăcere (1919)

O zi de plăcere este un film american de comedie din 1919 produs, scris și regizat de Charlie Chaplin pentru First National Pictures. A fost turnat în Chaplin Studio. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance, Marion Feducha și Bob Kelly.

Vizualizari: 266

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1919

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 01/01/2019

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:13:01

Claritate: HD 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7


loading...
Realizat tot in epoca filmului mut (1918 - 1919), filmul descrie o familie ce se pregateste de un weekend. Familia lui Charlot (tata mama si doi copii) isi doresc sa petreaca sfarsitul de saptamana la malul marii, dar dupa ce toate pachetele sunt facute, urcate in masina Ford cu care vor sa plece in calatorie, masina nu porneste.
De aici incep o mie de incurcaturi, pline de umor si "impiedicari"; cand masina in sfarsit porneste, familia ajunge pe un vas de croaziera, ce "danseaza" o data cu valurile marii; oamenii aluneca, cad unii peste altii, chelnerii aluneca si cad spargand vesela, iar cand tangajul vasului este din ce in ce mai puternic, Charlot cade in bratele unei "doamne" grase, barbatul este gelos, sotia lui Charlot la fel, copii se amuza si de aici, la o bataie nu este decat un singur pas.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: