Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

A Girl Against Napoleon (Carmen la de Ronda) (1959)

Carmen de la Ronda este un film dramatic spaniol, realizat în 1959 de regizorul Tulio Demicheli. Protagoniștii filmului sunt actorii Sara Montiel, Jorge Mistral, Maurice Ronet și Amedeo Nazzari.
Titlu Alternativ : The Devil Made a Woman,Tyttö Granadasta,Carmen, i vasilissa tis Granadas,Duello implacabile,Intrig i Arraco,A Girl Against Napoleon,Das Mädchen aus Granada

Vizualizari: 1746

Categoria: Dramă, 1959

Regizor: Tulio Demicheli

Data Adaugari: 16/07/2018

Scenariști: Jesús María de Arozamena, Tulio Demicheli, Antonio Mas Guindal

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:06

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,7


loading...
La inceputul anilor 1800 Ronda, un satuc andaluzian, se afla sub ocupatia armatei franceze conduse de Napoleon. Antonio, liderul gruparii de rezistenta, este indragostit de Carmen, o tiganca frumoasa,senzuala si gratioasa, care canta si danseaza la hanul satului. Micaela indragostita nebuneste de Antonio, planuieste razbunare. Dupa o lupta sangeroasa dintre gruparea de rezistenta si armata franceza, Antonio este ascuns la han de Carmen. In acest timp Michaela il desconspira pe Antonio anchetatorului francez care investiga luptele gruparii de rezistanta. Sergentul Jose il aresteaza pe Antonio, dar o lasa pe Carmen sa scape. Afland de tradare, Carmen o bate pe Micaela in mijlocul pietei, este surprinsa de Jose, care o lasa sa fuga din nou. La comanda anchetatorului este adusa de soldati. Urmeaza interogatoriul anchetatorului, pentru a afla noul atac al gruparii de rezistenta. Carmen ii intinde o cursa, spunandu-i ca va fi atacat in noaptea petrecerii ce va avea loc la han. Dar in timp ce armata pazea hanul, membrii rezistentei il elibereaza pe Antonio. Jose il ucide pe anchetator. Carmen aranjeaza ca Jose sa se ascunda impreuna cu Antonio. Dar acesta observa interesul manifestat de Carmen, il provoac pe Jose la lupta si il raneste. Carmen il salveaza pe Jose, ducandu-l la han. Micaela urzeste noi intrigi influientandu-l pe Jose. Acesta crezand ca e tradat de Carmen si innebunit de gelozie indreapta arma spre ea. Soldatii indreapta armele spre Jose si trag, dar Carmen se arunca in fata lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: