Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

A Place in the Sun - Un loc sub soare (1951)

Un loc sub soare (titlu original: A Place in the Sun) este un film american din 1951 produs și regizat de George Stevens. Este creat în genurile dramatic, de dragoste. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Montgomery Clift, Elizabeth Taylor și Shelley Winters, cu Anne Revere și Raymond Burr în rolurile secundare. Scenariul este scris de Michael Wilson și Harry Brown după romanul din 1925 O tragedie americană (An American Tragedy) .

Vizualizari: 721

Categoria: Dramă, Romantic, 1951

Regizor: George Stevens

Data Adaugari: 25/12/2017

Scenariști: Michael Wilson, Harry Brown

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:57

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 6 premii si 3 nominalizari OSCAR,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare Cannes,1 premiu DGA Award,1 premiu Silver Ribbon,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,2 nominalizari NYFCC Award,1 premiu PGA Awards,1 premiu WGA Award

IMDb: 7,8


loading...
Tanarul George Eastman primeste ajutor din partea instaritului sau unchi si devine muncitor la fabrica acestuia. Aici o intalneste pe Alice Tripp, si ea muncitoare in fabrica, de care se indragosteste si cu care are planuri de casatorie. Asta pana cand George va avansa in grad, va intra ingratiile unchiului sau si o va cunoaste pe frumoasa Angela Vickers. Dorind sa se indeparteze de Alice, care il ameninta ca va spune despre copil ziarelor si astfel va injosi numele Eastman, George pune la punct un plan nebunesc: sa o ucida pe Alice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: