Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

A Reason to Live, a Reason to Die (Una ragione per vivere e una per morire) - Un motiv de a trăi, un motiv de a muri (1972)

Un motiv de a trăi, un motiv de a muri (în italiană Una ragione per vivere e una per morire, în engleză A Reason to Live, a Reason to Die) este un film western spaghetti italo-american din anul 1972, regizat de Tonino Valerii în rolurile principale actorii James Coburn, Telly Savalas și Bud Spencer.Multe scene au fost filmate la Fortul Bowie construit în provincia Almería din Spania, ca acesta să fie folosit pentru turnarea filmelor western, printre care A Fistful of Dollars, The Good, the Bad and the Ugly.

Vizualizari: 112

Categoria: Western, 1972

Regizor: Tonino Valerii

Data Adaugari: 08/07/2020

Scenariști: Tonino Valerii, Ernesto Gastaldi, Rafael Azcona

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:17

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,2


loading...
După pierderea Fortului Holman, abandonat de către trupele nordiste fără luptă în cursul Războiului Civil American, colonelul nordist Pembroke (James Coburn) este exclus din armată în baza acuzațiilor de trădare. Maiorul sudist Frank Ward îl prinsese pe fiul colonelui Pembroke și a amenințat că-l va spânzura dacă fortul nu va fi predat sudiștilor. După ce Pembroke a abandonat fortul, împreună cu armata sa, Ward nu și-a ținut cuvântul și i-a împușcat fiul.

Ulterior, Pembroke este acuzat de furt și arestat de către o brigadă nordistă, împreună cu un bandit de calibru mic, Eli Sampson (Bud Spencer). Cei doi bărbați sunt aduși într-un fort nordist. Aici, Pembroke îi propune maiorului Charles Ballard, comandantul fortului, să recruteze un grup de șapte bărbați condamnați la moarte pentru a-l urma în încercarea de a recuceri Fortul Holman, în caz de refuz infractorii urmând a fi spânzurați. După o serie de aventuri, grupul reușește să intre în fort, cu ajutorul lui Sampson, care s-a infiltrat în rândurile Armatei Confederate, și reușește să preia controlul asupra fortului. În cele din urmă, Sampson va descoperi însă adevărul despre intențiile reale ale Pembroke și dorința de răzbunare a acestuia față de maiorul Ward (Telly Savalas), comandantul fortului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: