Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

A Stolen Life - Viață furată (1946)

A Stolen Life este un film american de dramă din 1946, cu Bette Davis, care l-a produs și ea. Filmul, bazat pe romanul „O viață furată” din 1935 de Karel Josef Benes și a fost regizat de Curtis Bernhardt. Printre distribuția de sprijin se numără Glenn Ford, Dane Clark, Peggy Knudsen, Charlie Ruggles și Bruce Bennett.

Vizualizari: 612

Categoria: Dramă, 1946

Regizor: Curtis Bernhardt

Data Adaugari: 20/10/2017

Scenariști: Catherine Turney, Margaret Buell Wilder

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:18

Claritate: DVDRip

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 7,3


loading...
Ecranizare a unui roman al scriitorului Karel J. Benes, filmul spune povestea surorilor Kate și Patricia Bosworth, două tinere femei din înalta societate.

Kate și sora ei geamănă, Patricia, își petrec câteva zile pe o insulă, alături de vărul lor, Freddie Lindley. Încă din prima zi, Kate îl cunoaște pe Bill Emerson, revizorul farului de la Dragonhead, și din dorința de a petrece cât mai mult timp alături de el, îi solicită paznicului farului să-i pozeze pentru un portret. Însă la rândul ei, și Patricia devine interesată de Bill, iar bărbatul o preferă pe aceasta surorii sale, Kate, ajungând în scurt timp soția lui. Copleșită de acest eșec sentimental, Kate încearcă să-și găsească o ocupație și începe să ia lecții de pictură, în timp ce Bill întreprinde o călătorie de afaceri în Chile. Rămasă singură, Patricia se reîntoarce, alături de sora ei, pe insula unde cele două l-au cunoscut pe Bill. Într-una din zile, cele două femei se aventurează cu barca pe mare pe o vreme potrivnică, ceea ce are ca urmare naufragiul bărcii și dispariția uneia dintre surori.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: