Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

Adventure in Sahara - Aventură în Sahara (1938)

Aventura în Sahara online subtitrat HD este un film american de aventură din 1938 regizat de D. Ross Lederman și care îl are ca actor pe Paul Kelly.
Agadez este un avanpost francez al Legiunii Străine. Este comandat de crudul căpitan Savat care pur şi simplu asuprea soldaţii supunându-i la antrenamente istovitoare care nu de puţine ori

Vizualizari: 383

Categoria: Acţiune, Aventuri, Romantic, 1938

Regizor: D. Ross Lederman

Data Adaugari: 28/08/2019

Scenariști: Maxwell Shane, Samuel Fuller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:56:25

Claritate: DVDRip XviD

Premii: N / A

IMDb: 5,7


loading...
Agadez este un avanpost francez al Legiunii Străine. Este comandat de crudul căpitan Savat care pur şi simplu asuprea soldaţii supunându-i la antrenamente istovitoare care nu de puţine ori se soldau cu moartea. Jim Wilson, aflând că fratele său a murit fiind sub comanda lui Savat, cere să fie înrolat în Legiune ca să afle cauza morţii fratelui său. La scurt timp este urmat şi de logodnica sa care l-a urmărit pe Jim din post în post până ajunge la Agadez. Jim îi cere fetei să nu-i divulge deocamdată identitatea, el fiind liderul rebelilor din fort, care vroiau să-l înlăture pe Savat deoarece nu mai suportau comportamentul tiranic al acestuia. Rebelii cuceresc fortul iar pe Savat îl trimit în deşert împreună cu o mică trupă de fideli lui, cu raţii minime de hrană şi apă. Dintre toţi aceştia, numai savat supravieţuieşte, reuşind să ajungă la un alt post de unde se întoarce cu o trupă răzbunătoare. Un atac neaşteptat al arabilor schimbă total situaţia, rebelii unindu-se cu legionarii nou veniţi pentru a respinge atacul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: