Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Airport - Aeroportul (1970)

Airport online subtitrat este un film american de dramă aeriană din 1970, regizat și scris de George Seaton, cu Burt Lancaster și Dean Martin. Bazat pe romanul cu același nume al lui Arthur Hailey din 1968, a provenit din genul de film dezastru din anii ’70. Este, de asemenea, primul din seria de film Airport.

Vizualizari: 309

Categoria: Acţiune, Dramă, Thriller, 1970

Regizor: George Seaton

Data Adaugari: 19/04/2020

Scenariști: Arthur Hailey, George Seaton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:16:34

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu Oscar, 9 nominalizari Oscar,1 premiu si 2 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare American Cinema Editors,1 premiu si o nominalizare Grammy,1 premiu si o nominalizare Golden Laurel,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 6,6


loading...
Mel Bakersfield e managerul aeroportului Lincoln si trebuie sa gestioneze traficul aerian in conditiile celei mai mari furtuni din ultimii ani. Sotia sa il anunta ca vrea sa divorteze, un avion ramane blocat in troiene de zapada si conducerea aeroportului asteapta orice greseala pentru a-l concedia. Vernon Demerest, cumnatul lui Mel, nu conteneste sa critice modul in care Mel conduce lucrurile, dar are la randul probleme cu o tanara stewardesa, Gwen, care ii spune ca e insarcinata cu copilul lui. Airport a fost unul dintre filmele de mare succes ale anilor 70, dand nastere unui nou gen cinematografic- filmele cu dezastre.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: