Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3

loading...

All About Eve - Totul despre Eva (1950)

Totul despre Eva (titlu original: All About Eve) este un film american din 1950 regizat și scris de Joseph L. Mankiewicz. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Bette Davis, Anne Baxter, George Sanders și Celeste Holm. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Vizualizari: 542

Categoria: Dramă, 1950

Regizor: Joseph L. Mankiewicz

Data Adaugari: 30/11/2017

Scenariști: Joseph L. Mankiewicz

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:18:16

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 6 premii si 8 nominalizari OSCAR,1 premiu si 5 nominalizari Globul de Aur,1 premiu BAFTA,2 premii si 1 nominalizare Cannes,1 premiu DGA Award,1 premiu Silver Ribbon,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,3 premii NYFCC Award, + Alte premii

IMDb: 8,2


loading...
Din clipa in care isi intalneste idolul in culise, Eve Harrington (Ann Baxter) decide sa se infiltreze in viata si in anturajul celebrei actrite Margo Channing (Bette Davis), care in ciuda succesului fenomenal de pe Broadway, se simte amenintata de cei 40 de ani abia impliniti.

Stiind cum merg lucrurile in lumea filmului, vedeta stie ca acest lucru poate reprezenta o turnura fatala pentru cariera ei, insa nu ia seama de pericolul pe care il constituie Eva, fata mereu amabila, umila si dornica sa dea o mana de ajutor oricand i se cere. Coplesita de atentia acordata si de admiratia pe care i-o poarta, Margo prinde incredere in Eva si chiar incearca sa o ajute in cariera ei ca actrita.

Insa prin manipulari subtile, tanara aspiranta ii uzurpa nu doar locul pe scena Broadway-ului, devenind vedeta peste noapte, ci si relatiile cu cei apropiati. Singurul care vede dincolo de masca ingenua a lui Eve, admirandu-i indrazneala si tenacitatea cu care isi tese reteaua de intrigi, este cinicul critic de teatru interpretat de George Sanders.

"Totul despre Eva" este o drama americana, aparuta in 1950, din distributie facand parte nume celebre ca Bette Davis, Anne Baxter, George Sanders si Marilyn Monroe, acesta fiind printre primele roluri ale celebrei actrite. Filmul este recompensat cu sase premii Oscar dintr-un total de 14 nominalizari, cele mai multe din istoria filmului, incluzand Cea mai buna actrita si Cea mai buna imagine.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: