Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.6

loading...

All Quiet on the Western Front - Nimic nou pe frontul de vest (1930)

Nimic nou pe frontul de vest online subtitrat este un film epic american din 1930 regizat de Lewis Milestone. În rolurile principale joacă actorii Louis Wolheim, Lew Ayres, John Wray, Arnold Lucy și Ben Alexander. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Este bazat pe romanul omonim de Erich Maria Remarque.

Vizualizari: 2054

Categoria: Război, 1930

Regizor: Lewis Milestone

Data Adaugari: 10/05/2017

Scenariști: Lewis Milestone, George Abbott, Maxwell Anderson, C. Gardner Sullivan, Del Andrews

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:13:25

Claritate: DVDRip

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 premiu Kinema Junpo Award,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 premiu Medal of Honor

IMDb: 8,0


loading...
Filmul urmărește un grup de elevi germani, care sunt puși să se înroleze la începutul primului război mondial de către profesorul lor șovin. Povestea este redată în întregime prin prisma experiențelor tinerilor recruți germani și scoate în evidență tragedia războiului așa cum este percepută de oamenii de rând. În momentul în care sunt numai băieți morți și mutilați peste tot în jurul lor, dispar orice idei preconcepute despre "dușman" și despre "ce este corect și ce este greșit" în acest conflict, lăsându-i furioși și dezorientați. Acest lucru este evidențiat în scena în care Paul (Lew Ayres) rănește mortal un soldat francez și apoi plânge amarnic în timp ce se luptă să scape cu viață deoarece a fost prins într-o groapă cu cadavrul acestuia. Filmul nu este despre eroism, ci despre trudă și inutilitate și despre prăpastia dintre conceptul de război și realitate.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: