Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Anna Karenina (1935)

"Anna Karenina" online subtitrat HD este considerat cel mai mai cinematografic roman al lui Tolstoi. Intr-adevar, numeroase adaptari ale romanului au tot fost realizate de-a lungul timpului, in diverse tari si limbi. Insa cea mai buna versiune este tot prima. Anna Karenina (1935) s-a bucurat de o productie grandioasa, in stil hollywood-ian si a avut cea mai potrivita distributie dintre toate

Vizualizari: 706

Categoria: Dramă, Romantic, 1935

Regizor: Clarence Brown

Data Adaugari: 18/06/2017

Scenariști: S.N. Behrman, Clemence Dane, Salka Viertel, Leo Tolstoy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:16

Claritate: BDRip

Premii: 1 premiu NBR Award,1 premiu NYFCC Award,1 premiu Venice Film Festival

IMDb: 7,0


loading...
"Anna Karenina" este considerat cel mai mai cinematografic roman al lui Tolstoi. Intr-adevar, numeroase adaptari ale romanului au tot fost realizate de-a lungul timpului, in diverse tari si limbi. Insa cea mai buna versiune este tot prima. Anna Karenina (1935) s-a bucurat de o productie grandioasa, in stil hollywood-ian si a avut cea mai potrivita distributie dintre toate.

Greta Garbo s-a potrivit de minune rolului, pentru ca era frumoasa si plina de gratie, avea varsta potrivita, in plus aducea tocmai accentual strain cautat. De asemenea, ea era o actrita talentata, care a reusit sa-si mentina statutul, in ciuda aparitiei sunetului in lumea cinematografiei.

Bineinteles ca grandiosul roman al lui Tolstoi nu a putut fi ecranizat, fara a suferi eliminari substantiale de scene. Astfel, Levin (Gyles Isham), eroul principal al romanului devine un eprsonaj minor in film, acelasi lucru intamplandu-se si cu sotia sa, Kitty.

Totul se concentreaza in jurul povestii de dragoste dintre Anna si Voronsky.

Cu toate acestea, spiritul romanului ramane intact, iar atat personajele cat si povestea nu sufera cosmetizari hollywood-iene.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: