Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Anne of the Thousand Days - Anna celor o mie de zile (1969)

Anne of the Thousand Days este o dramă britanică din 1969 distribuită de Universal Pictures. A fost regizat de Charles Jarrott și produs de Hal B. Wallis. Filmul spune povestea Annei Boleyn.
Scenariul filmului Anne Of The Thousand Days (1969) este o adaptare dupa piesa de teatru Anne Of The Thousand Days, scrisa de Maxwell Anderson.

Vizualizari: 258

Categoria: Dramă, Istoric, 1969

Regizor: Charles Jarrott

Data Adaugari: 14/02/2020

Scenariști: Bridget Boland , John Hale , Richard Sokolove

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:25:11

Claritate: BluRay 720p

Premii: Un premiu şi 8 nominalizări Oscar, 4 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA

IMDb: 7.5


loading...
Henry VIII, rege de aproape 20 de ani, căsătorit cu Katharine of Aragon care nu i-a dat niciun fiu, se consolează cu metrese de ocazie.
În timpul unei sărbători, face cunoștință cu Anne Boleyn, o doamnă de companie a soției sale, și cucerit de farmecul acesteia îi cere cancelarului, cardinalul Wolsey, să se ocupe de cele necesare.

„Filmul, fidel piesei ecranizate, si-a propus doar un fel de reabilitare a celei care a devenit pentru scurt timp regina, Anna Boleyn, oferindu-ne un personaj la fel de verosimil – pe fundalul incetosat al epocii – ca si cel creditat pana acum de literatura. In ciuda palmaresului sau, cateva distinctii de prestigiu printre care Globul de aur si premiul Oscar – Anna celor o mie de zile este o evocare istorica fara ambitia filmului de idei, singurul lui merit ramanand doar consemnarea cu minutiozitate a dramaticei atmosfere a epocii.”

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: