Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Anonimo veneziano - Anonimul venetian (1970)

Anonimo Veneziano online subtitrat HD este un film de dramă italian premiat din anul 1970, scris și regizat de celebrul actor italian Enrico Maria Salerno în debutul său ca regizor de film. A jucat actorul american Tony Musante și actrița braziliană Florinda Bolkan.
Titlu Alternativ : The Anonymous Venetian,Gensyn i Venedig,Adieu à Venise,Anonymos venetsianos,Des Lebens Herrlichkeit

Vizualizari: 471

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, 1970

Regizor: Enrico Maria Salerno

Data Adaugari: 06/04/2020

Scenariști: Giuseppe Berto, Enrico Maria Salerno

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:32

Claritate: DVDRip

Premii: 2 premii David di Donatello Awards,2 premii si 3 nominalizari Silver Ribbon,

IMDb: 7,0


loading...
Realizat in 1970 de Enrico Maria Salerno, cunoscutul regizor italian, filmul descrie povestea unui muzician vienez, din ” La Fenice Theatre “, cantaret la oboi, Enrico interpretat de Tony Musante, care realizeaza ca sufera de o boala incurabila. Desi despartit de fosta sotie Valeria-Florinda Bolkan ( detinatoarea unuia din cele 4 premii ale filmului), el o cheama in Venetia pentru a-i povesti ceea ce i se intampla. Odata sosita in Venetia, ei retraiesc clipele anterioare despartirii, se plimba prin locurile cunoscute unde beau vin si mananca spaghete, ea il asculta cantand trist din oboi, se iubesc ca intr-o scuza “vroiam sa sufere cineva odata cu mine”, ii spune el, in mod egoist dar, ea realizeaza ca inca il iubeste si ca i se acorda o mare dragoste fiind aleasa de el …sa-i fie alaturi.
Adagio in sol minor a compozitorului Tomaso Albinoni( dupa unii )sau a lui Alessandro Marcello (dupa altii)face ca trista melodie, ramasa multi ani anonima sa se piarda il lumea anonima a muritorilor, unei Venetii ce sta sa dispara!”De vreme ce el moare, de vreme ce Venetia moare, de vreme ce ea, iubita lui, este pierduta pentru dansul – compozitorul venetian se va pierde si el in lumea anonima a mortilor…O scurta intalnire de-a lungul unei Venetii tot atat de frumoase ca iubirea si moartea.” – D.I. Suchianu -1972 (Romania literara)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: