Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Atoll K - Utopia (1951)

Utopia (în franceză Atoll K) este un film franco-italian - cunoscut și sub titlurile de Robinson Crusoeland în Marea Britanie și Utopia în SUA — de comedie din 1951, avându-i în rolurile principale pe Stan Laurel și Oliver Hardy (Stan și Bran) în ultima lor apariție pe ecran. Filmul a fost regizat de Léo Joannon, împreună cu regizorul american John Berry, care era trecut pe lista neagră și prin urmare nu a mai apărut pe generic. De asemenea, în film interpretează actrița și cântăreața franceză Suzy Delair.

Vizualizari: 670

Categoria: Comedie, 1951

Regizor: John Berry, Léo Joannon

Data Adaugari: 24/12/2017

Scenariști: Léo Joannon, John D. Klorer, Rene Wheeler, Monte Collins, Frederick Kohner, Piero Tellini, I. Kloucowsky

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:55

Claritate: SATRip

Premii: N / A

IMDb: 5,7


loading...
Filmul începe cu Laurel și Hardy în birourile unei firme de avocatură din Londra, unde Laurel se află pentru a primi o moștenire lăsată de un unchi bogat. Spre uimirea celor doi, cea mai mare parte a moștenirii lui Laurel este redusă ca urmare a impozitelor și taxelor, și îi rămâne doar un iaht șubred și o insulă privată din Oceanul Pacific. Laurel și Hardy pleacă spre insulă, însoțiți de un refugiat apatrid și un pasager clandestin (un zidar italian nemulțumit).

În timpul călătoriei, refugiatul lucrează ca bucătar și le prepară o masă, dar alimentele dispar în mod misterios din farfuria lui Stan, fiind luate de pasagerul clandestin. Aceasta îl face pe Stan să dea vina pe Ollie și are loc o încăierare. Motorul se oprește apoi, iar Ollie desface câteva piese din el într-o încercare de a remedia problema. El i le dă lui Stan, care le pune pe punte de unde acestea alunecă peste bord. Ollie își dă seama apoi că eforturile sale au fost în zadar atunci când observă că rezervorul de combustibil este gol. După pierderea motorului, ei navighează cu pânzele, scoțându-l la iveală pe pasagerul clandestin care se ascundea acolo.

Ei se confruntă cu o furtună, iar Stan se luptă în cabină cu o barcă pneumatică de salvare în timp ce Ollie este la cârmă. Ei naufragiază pe o insulă pustie recent apărută, pe care o numesc "Crusoeland". Lor li se alătură în curând o cântăreață dintr-un club de noapte, care fuge de logodnicul ei gelos, de profesie locotenent naval. Insula este stabilită ca o nouă republică, cu Hardy în calitate de președinte și Laurel ca fiind "poporul".

Totul merge bine până când logodnicul cântăreței sosește pentru a confirma că insula este bogată în rezerve de uraniu. Oameni din toată lumea năpădesc insula, dar situația devine curând haotică atunci când o revoltă încearcă să-i răstoarne de la putere și să-i execute pe primii locuitori ai insulei. Înainte de execuție, o altă furtună greve și inundațiile de pe insula. Laurel și Hardy sunt salvați și ajung la insula moștenită de Laurel, doar pentru a afla că teritoriul și proviziile lor sunt sechestrate pentru neplata impozitelor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: