Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

Avanti! (1972)

Avanti! online subtitrat HD este un film de comedie din 1972 produs și regizat de Billy Wilder. In filmul joacă actorii Jack Lemmon, Juliet Mills și Clive Revill, cu roluri de sprijin ale lui Edward Andrews, Gianfranco Barra, Franco Angrisano și Pippo Franco. Scenariul de Wilder și I. A. L.

Vizualizari: 60

Categoria: Comedie, Romantic, 1972

Regizor: Billy Wilder

Data Adaugari: 27/06/2020

Scenariști: Billy Wilder , I. A. L. Diamond

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:18:11

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari Globul De Aur,1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 nominalizare WGA Award (Screen)

IMDb: 7,2


loading...
O pelicula cu nuante de comedie neagra, in care un milionar se indragosteste de fiica ultimei amante a tatalui sau.

Personajele in jurul carora graviteaza actiunea intregii pelicule sunt Jack Lemmon si Juliet Mills, iar povestea este plasata in Roma.

Wendell Armbruster Jr. (Jack Lemmon) este un milionar american, iar Pamela Piggott (Juliet Mills) e fiica ultimei amante a tatalui lui, iar cei doi se cunosc intr-un moment destul de delicat. Wendell pornise spre insula Ischia (Italia) pentru a aduce corpul tatalui sau care murise recent. Desi motivul calatoriei este cum nu se poate mai trist, barbatul descopera dragostea cand o intalneste pe Pamela, iar intre cei doi se naste o poveste de iubire in care momentele pline de tensiune si suspans alterneaza cu cele amuzante. Situatia este din ce in ce mai complicata deoarece Wendell Jr. are de trecut prin multe pentru a reusi sa recupereze trupul neinsufletit al parintelui sau.

O comedie in care veti intalni de toate: romantism, umor, tensiune si situatii cu final neprevazut.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: