Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Aventurile lui Babușcă (1973)

Aventurile lui Babușcă este un film românesc din 1975 regizat de Gheorghe Naghi, Geta Doina Tarnavschi. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Horia Zugrăveanu, Gabriel Nacu, Lazăr Vrabie.
Filmul a fost vizionat de 1.843.152 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.

Vizualizari: 73

Categoria: Acţiune, Aventuri, Crimă, Romanesti, 1973

Regizor: Gheorghe Naghi

Data Adaugari: 06/11/2020

Scenariști: Petre Luscalov, Geta Doina Tarnavschi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:16:48

Claritate: HDTV 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,3


loading...
Babuşcă și Scatiu sunt doi copii dintr-un sat din Delta Dunării, care sunt implicați fără voia lor într-o afacere cu stupefiante. Pe puntea unui vas, se găsește cadavrul unui marinar. Ofițerul de miliție Vlad, însoțit de câinele Spic, începe ancheta, bănuind că marinarul era traficant de droguri. Pe vas, apare un străin, care se prezintă a fi profesor, și cei doi copii – Babuşcă și Scatiu – îl transportă cu barca la Ostrovul Lupilor. Curioși din fire, copiii îl urmăresc pe profesor și începe o urmărire plină de peripeții…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: