Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

B.D. în alertã (1970)

O bandă de răufăcători pune în circulație bani falși pe care-i ”spală” cumpărând tablouri valoroase de la colecționari amatori și revânzându-le la ”Consignația”. Brigada Diverse e pe urmele lor.

Vizualizari: 232

Categoria: Acţiune, Comedie, Romanesti, 1970

Regizor: Mircea Dragan

Data Adaugari: 05/04/2020

Scenariști: Mircea Dragan, Nicolae Tic

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:54

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 8,7


loading...
Brigada Diverse (Capitanul Panait, Plutonierul Capsuna, soferul - sg.maj. Cristoloveanu si cainele Costel) primeste misiunea de a descoperi provenienta unor bani falsi. Eroii pun la cale o capcana pentru a-i prinde in flagrant delict pe infractori, dar acestia reusesc sa scape. Luand apoi urma celor trei borfasi (Gogu, Trandafir si Patraulea), Brigada ajunge in sediul falsificatorilor, unde constata ca seful lui Panait, Maiorul Dobrescu, ii arestase deja pe banditi.

Al doilea film din seria "Brigada diverse" (in alerta) este impartit in 2 episoade: "Femeia fara identitate" si "Vaduve cu termen redus". In cel de al doilea episod (Vaduve cu termen redus), un grup infractional bine organizat, fura absolut totul din apartamentele unor naivi vrajiti de frumusetea si abilitatea unor femei. In mijlocul actiunii pica victime chiar si versatii Gogu Steriade, Alexandru Trandafir si Stefan Patraulea. Cine poate sa ii scape? Militienii de la "Brigada diverse" in frunte cu Capitanul Panait.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: