Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Bad Man's River - Hoții din El Paso (1971)

El hombre de Río Malo aka E continuavano a fregarsi il milione di dollari , western, regia Eugenio Martín. În rolurile principale: Lee Van Cleef, James Mason, Gina Lollobrigida.
Titlul alternativ: Hunt the Man Down / Los hombres malos del río / El río de los malditos / Les quatre mercenaires ,El Paso

Vizualizari: 432

Categoria: Comedie, Western, 1971

Regizor: Eugenio Martín

Data Adaugari: 03/06/2020

Scenariști: Eugenio Martín , Philip Yordan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 4,6


loading...
Roy King este un hoț care și-a pierdut soția, pe Alicia (Gina Lollobrigida), în favoarea revoluționarului Montero. Însă în ciuda rivalității, cei doi bărbați sunt gata să colaboreze pentru a fura un milion de dolari de la guvernul mexican.
După ce banda de hoti a lui Roy King a împărțit prada intr-un tren și fiecare a plecat in drumul lui, din nefericire pentru Roy, se întâlnește și se îndrăgostește de frumoasa si ispititoarea Alicia, care este de acord să se căsătorească cu el. Cu toate acestea, ea are un alt plan si reușește să-l insele pe Roy și să fugă cu prada.
Roy scapă din situația sa și se reuneste cu banda lui.
La granița mexicană, Roy se intalneste cu cu Alicia, care s-a căsătorit cu un alt bărbat, proprietarul cazinoului din barca fluvială, Francisco Montero. Roy o recupereaza pe Alicia, pentru bani și pentru răzbunare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: