Comentarii (1) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Ball of Fire - Mingea de foc (1941)

Ball of Fire este un film american de comedie cu șuruburi din 1941, regizat de Howard Hawks și cu Gary Cooper și Barbara Stanwyck.
Povestea se referă la un grup de profesori care se străduiesc de ceva vreme să scrie o enciclopedie a tuturor cunoștințelor umane. Cel mai tânăr dintre aceștia, profesorul Bertram Potts, este un savant de gramatică și limbi străine care studiază pentru enciclopedie 'American Slang' și se îndrăgostește între timp de cantareata O'Shea.

Vizualizari: 1355

Categoria: Comedie, Romantic, 1941

Regizor: Howard Hawks

Data Adaugari: 02/09/2017

Scenariști: Billy Wilder, Charles Brackett

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:40

Claritate: DVDRip

Premii: 4 nominalizari OSCAR,1 premiu National Film Registry

IMDb: 7,8


loading...
Povestea se referă la un grup de profesori care se străduiesc de ceva vreme să scrie o enciclopedie a tuturor cunoștințelor umane. Cel mai tânăr dintre aceștia, profesorul Bertram Potts, este un savant de gramatică și limbi străine care studiază pentru enciclopedie 'American Slang' și se îndrăgostește între timp de cantareata O'Shea. Savanții sunt obișnuiți să lucreze în medii izolate și in singurătate. Bertram devine interesat de vocabularul de argou. O' Shea ezită să îl ajute în cercetările sale pe profesor, dar are nevoie să se ascundă de poliție în casa în care profesorii își fac cercetările.

Filmul a fost cunoscut și ca 'The Professor and the Burlesque Queen' și a fost produs de Samuel Goldwyn după un scenariu al lui Charles Brackett și Billy Wilder. Producția a fost regizată de Howard Hawks și lansată de RKO Radio Pictures Inc la 2 decembrie 1941. În anul 1948 filmul a fost produs din nou dar de această dată ca film muzical.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
1 Spam
kromekkromec - 8:46 PM, 16/05/2020 [Accesați Pagina]
Inegalabili Gary Cooper...si..Barbara stanwyck..Bun film..Capodopera