Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Bambi (Dublat Romana) (1942)

Bambi online Dublat Romana este un film de animație american din 1943 produs de Walt Disney și regizat de David Hand. Este al 5-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. Este bazat pe povestirea Bambi, A Life in the Woods scrisă de autorul austriac Felix Salten.

Vizualizari: 925

Categoria: Animaţie, 1942

Regizor: James Algar, Samuel Armstrong

Data Adaugari: 10/09/2017

Scenariști: Percival C. Pearce, Larry Morey

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:07:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 premiu si o nominalizare DVD Exclusive Awards,1 premiu Genesis Award,1 premiu Hugo Awards,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 nominalizare Satellite Award

IMDb: 7,3


loading...
Pădurea prinde viață cu Bambi, o poveste aclamată care a încântat și distrat generați întregi de fani. Această minunată aventură este plină de umor, emoție, și cele mai îndrăgite personaje din toate timpurile- Bambi, iepurașul Bocănilă, sconsul Floare și înțeleapta Bufniță. Cu o grafică impresionantă și numeroase nominalizări la premiul Oscar, povestea lui Bambi ni se dezvăluie treptat pe măsură ce tânărul prinț al pădurii învață lecții valoare despre prietenie, dragoste și miracolul vieții.

Un film clasic care urmărește aventurile unei căprioare și ale prietenilor ei din pădure, printre care adorabilul iepure Thumper. Animația este strălucită, iar peripețiile îi captivează pe spectatorii de orice vârstă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: