Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Battle Hymn - Imn de luptă (1957)

Battle Hymn este un film american de război din 1957 regizat de Douglas Sirk și care îl are pe actorul Rock Hudson în rolul colonelului Dean E. Hess, un pilot de vânătoare al Forțelor Aeriene al Statelor Unite din Războiul din Coreea, care a ajutat la evacuarea mai multor sute de orfani în timpul războiului în siguranță.Distribuția include și pe actorii Anna Kashfi, Dan Duryea, Don DeFore, Philip Ahn și Martha Hyer. Filmul a fost produs de Ross Hunter și filmat în CinemaScope.

Vizualizari: 151

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, Premieră, 1957

Regizor: Douglas Sirk

Data Adaugari: 27/12/2020

Scenariști: Vincent B. Evans, Charles Grayson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:32

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur

IMDb: 6.4


loading...
În vara anului 1950, la o lună după invazia Coreei de Sud, Dean Hess a fost ministrul unui oraș mic din Ohio timp de doi ani. Cu toate acestea, el a suferit o criză de conștiință. Își dă seama că nu poate continua ca preot, din cauza vinovăției copleșitoare pe care o simte încă din faptul că a aruncat accidental o bombă pe un orfelinat și a ucis 37 de copii, când era pilot de vânătoare în Germania în timpul celui de-al doilea război mondial. Hess se oferă voluntar pentru a se întoarce în cabină, lăsându-și soția în urmă în Ohio. Îi promite că nu va vedea lupta, va fi consilierul principal / pilot instructor al Forțelor Aeriene din Republica Coreea, servind doar ca profesor și zburând cu avionul Mustang F-51D.

În timp ce Hess și colegii săi de instructori ai USAF pregătesc piloții sud-coreeni, tinerii refugiați coreeni orfani încep să se adune la bază - mai întâi câțiva, dar curând zeci. Hess are milă de copii și poruncește să fie hrăniți. În curând, el solicită ajutorul a doi adulți coreeni, En Soon Yang și Lun Wa, și stabilește un adăpost pentru orfani într-un templu budist abandonat, care are în curând peste 400 de copii.

Ceva mai târziu, când pacea a fost restabilită, Hess și soția sa se întorc la Cheju pentru a vizita orfelinatul, care a fost dedicat lui En Soon Yang.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 4:15 PM, 27/12/2020 [Accesați Pagina]
Acest film nu trebuie ratat , un film prea frumos si mai eles ca nu il gasiti nicaieri subtitrat in romana decat aici la noi...Vizionare Placuta !