Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Be Big - Fii barbat! (1931)

Fii barbat! online subtitrat este o comedie cu trei tamburi Hal Roach în care joacă Laurel și Hardy. A fost împușcat în noiembrie și decembrie 1930 și a fost lansat la 7 februarie 1931.

Vizualizari: 397

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1931

Regizor: James W. Horne, James Parrott

Data Adaugari: 04/01/2019

Scenariști: H.M. Walker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:27:24

Claritate: HDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,9


loading...
Stan si Bran sunt vecini in aceeasi cladire si sunt pe punctul de a pleca impreuna cu sotiile lor in weekend in Atlantic City. Cand pregatirile de plecare sunt aproape de a fi terminate, Bran primeste un telefon de la prietenii lui de la club. Acestia vor sa organizeze in aceeasi seara o petrecere in cinstea celor doi. Desi la inceput Bran e ferm hotarat sa refuze invitatia cedeaza in cele din urma - programul serii fiind factorul hotarator.

Ca sa poata ramane acasa el simuleaza o durere de cap puternica si o stare de slabiciune care l-ar impiedica sa mearga din acea seara in Atlantic City. Stan va ramane cu el sa-l ingrijeasca in timp ce sotiile lor iau un taxi spre gara. Acolo afla ca trenul lor a plecat deja si nemaiavand altul pana a doua a zi dimineata se hotaresc sa se intoarca acasa. In acest timp cei doi incep pregatirile pentru a iesi in oras, dar vor constata ca o pereche de cizme mai mici decat trebuie sunt mai greu de scos din picioare decat de incaltat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: