Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Big Jake - Marele Jake (1971)

Big Jake online subtitrat BluRay este un film occidental Technicolor din 1971. A fost ultimul film pentru George Sherman într-o carieră de regie de peste 30 de ani. Acesta a incasat un venit brut de 7,5 milioane USD în SUA.
Titlu Alternativ : Eu julgava-o morto, Mr. Jake,The Million Dollar Kidnapping,El gran Jack,Wielki Jake,Gigante Entre Los Hombres,Monomahia sti Dysi,Le grand Jacob,Eu Julgava-o Morto Mr. Jack

Vizualizari: 365

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Western, 1971

Regizor: George Sherman

Data Adaugari: 09/05/2020

Scenariști: Harry Julian Fink , Rita M. Fink

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Image Awards (NAACP)

IMDb: 7,2


loading...
În acest western plin de actiune, John Wayne joacã rolul lui Big Jake McCandles, un sot care nu si-am mai vãzut sotia (Maureen O’Hara) de peste 18 ani. El se întoarce acasã dupã ce nepotul sãu este rãpit de o bandã de nelegiuiti.

În timp ce oamenii legii pornesc în cãutarea rãufãcãtorilor la volanele unor automobile pretentioase, Jake încalecã împreunã cu un serpas indian (Bruce Cabot), luând cu el o cutie plinã cu bani, chiar dacã nu plãnuieste sã restabileascã dreptatea la frontierã oferind rãscumpãrarea cerutã. Un film presãrat cu umor si cu schimburi de focuri de primã clasã, o descriere realistã a ultimelor zile de existentã a frontierei vestului sãlbatic.

Big Jake a însemnat o afacere de familie pentru John Wayne. Fiul sãu cel mare a fost producãtorul filmului, iar ceilalti doi fii, Patrick si John Ethan, apar si ei în aceastã productie. Filmul marcheazã de asemenea cea de-a doua colaborare dintre Richard Boone si John Wayne si cea de-a cincea colaborare a lui Wayne cu Maureen O’Hara.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: