Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Blackbeard's Ghost - Fantoma lui Barbă Neagră (1968)

Blackbeard's Ghost este un film american de comedie de fantezie din 1968, produs de Walt Disney Productions, cu Peter Ustinov, Dean Jones, Suzanne Pleshette și regizat de Robert Stevenson. Se bazează pe romanul din 1965 cu același nume de Ben Stahl și a fost filmat la Walt Disney Studios.
Scenariu: Bill Walsh, Don DaGradi

Vizualizari: 1365

Categoria: Comedie, Familie, Fantastic, 1968

Regizor: Robert Stevenson

Data Adaugari: 07/12/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:09

Claritate: HDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.9


loading...
Într-un orăşel apare noul antrenor al echipei de atletism de la colegiul local. Abia sosit, se şi trezeşte în miezul problemelor locale: trăgînd la un han, află că acesta este ţinut de urmaşele vestitului pirat Edward Teach, numit „Barbăneagră”, de un cîrd de băbuţe altfel spus, care, presate de scadenţa ipotecii, organizează o licitaţie, la care participă şi noul venit, interesat de o organizatoare. Ocazie cu care reuşeşte să se pună rău atît cu antrenorul echipei de fotbal, rîvnind şi el la favorurile frumoasei organizatoare, cît şi cu mafiotul local, Silky, care pofteşte la terenul pe care se înalţă hanul. Logic, apoi antrenorul va reuşi să invoce fantoma lui Barbăneagră, aflată în căutarea mîntuirii şi a liniştii.
Numai că e cam greu să găseşti aşa ceva cînd eşti o fantomă puse numai pe rele şi cu o pasiune de neînfrînat pentru rom. Încet-încet, cei doi, Barbăneagră şi antrenorul, vor găsi o cale de a se suporta reciproc, fiindcă, nu-i aşa, în final mafiotul trebuie înfrînt, urmaşele piratului trebuie să păstreze hanul şi să scape de ipotecă, iar antrenorul trebuie să se aleagă cu fata. Dar de la vorbă la faptă e mult, aşa cum o arată şi aventurile personajelor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: