Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Bless the Beasts & Children - Binecuvântați animalele și copiii (1971)

Binecuvântați animalele și copiii online subtitrat HD (titlul original: în engleză Bless the Beasts & Children) este un film de comedie dramatică american, realizat în 1971 de regizorul Stanley Kramer, după romanul omonim a scriitorului Glendon Swarthout, protagoniști fiind actorii Bill Mumy, Barry Robins, Miles Chapin, Jesse White.Un grup de nonconformiști dintr-o tabără de vară pentru băieți evadează pentru a salva niște bivoli de la a fi sacrificați.

Vizualizari: 216

Categoria: Comedie, Dramă, 1971

Regizor: Stanley Kramer

Data Adaugari: 08/06/2020

Scenariști: Stanley Kramer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 premii si o nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu Genesis Award,1 nominalizare Grammy

IMDb: 6,8


loading...
Un grup de șase adolescenți, trimiși într-o tabără de vară de părinții lor, care sunt prea ocupați pentru a avea grijă de ei, par incapabili să se integreze în grup. Sunt considerați retardați atât de tovarășii lor, precum și de managerul antipatic al taberei numită Arizona Box Canyon Boys Camp. John Cotton devine liderul acestor copii marginalizați și considerați proscriși, numiți în mod degradant „scutecari”, care până acum nu au reușit să-și dezvolte încrederea în forțele proprii. Umilit și ridiculizat de ceilalți, Cotton a reușit să le dezvolte în curând simțământul de încredere protejaților săi. El își propune să-și formeze oamenii într-o unitate solidară, care pretinde respect și respinge batjocura. Slujba lui devine și mai provocatoare atunci când doi băieți noi, evident cu tulburări grave, sosesc în tabără: este vorba de doi frați care au caractere opuse, care sunt numiți doar „Lally 1” și „Lally 2”. Lally 1 răspunde amenințărilor la adresa integrității sale emoționale cu răbufniri de furie care adesea îl lovesc pe fratele său mai mic, Lally 2. Lawrence Teft III este un alt băiat cu probleme, care este atins la coarda sensibilă când i se vorbește autoritar. A ajuns în tabără ca un caz greu de educat, pentru că hobbyul său preferat este furtul de mașini. Grupului condus de Cotton se alătură și grăsuțul Sammy, băiatul unui comediant de succes, care imită mereu programul tatălui său, este un tip enervant, mereu gălăgios, un pachet de nervi altfel zis. Cel de-al șaselea din grup este Gerald Goodenow, din care tatăl vitreg voia să formeze un adevărat bărbat, prin metode cam grosolane. Toate aceste comportamente, care explică prezența acestor copii și adolescenți „deranjați” în tabără, sunt dezvăluite pe parcursul filmului, prin flashback-uri.

Într-o zi, acești băieții sensibili și neadaptați sunt surprinși de un eveniment care îi provoacă în toate privințele. O nemulțumire totală pune stăpânire pe ei, auzind că un grup de cowboy voinici și foarte insensibili intenționează să ucidă în ziua următoare, o turmă de bizoni care îi deranjau la lucru. Astfel, în timpul nopții, Cotton conduce grupul de băieți la bizonii îngrădiți, pentru a elibera cireada. Ușor de zis, însă greu de făcut, pentru că animalele oarecum stupide nu înțeleg ce intenționează băieții și nu fug așa cum sperau. În schimb, se poate ajunge la o catastrofă, în cazul unei confruntări cu vânătorii care vor să măcelărească bizonii. Cotton credea că prin eliberarea bizonilor de către băieți, îi va ajuta pe aceștia la eliberarea lor interioară de toate constrângerile la care îi supun ceilalți, însă moare în efortul său curajos, fiind nimerit de glonțul unui vânător.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: