Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Bonnie Scotland - Stan si Bran Scoțieni (1935)

Stan si Bran scotieni online subtitrat HD este un film american din 1935, regizat de James W. Horne și care îi are ca jucători pe Laurel și Hardy. A fost produs de Hal Roach pentru Hal Roach Studios. Deși filmul începe în Scoția, o mare parte din acțiune este stabilită în India.

Vizualizari: 1883

Categoria: Comedie, 1935

Regizor: James W. Horne

Data Adaugari: 19/06/2017

Scenariști: James W. Horne, Charley Rogers, Stan Laurel, Frank Butler, Albert Austin, Wilson Collison, Jefferson Moffitt

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:16:50

Claritate: SDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,9


loading...
Stan și Bran invadează Scoția!

Heeei! Acest domn MacLaurel și companionul său domnul Hardy, merg în Scoția să moștenească marea avere McLaurel. Vai de ei... marea avere se dovedește a consta într-o pipă și un set de fluiere pentru cimpoi. Așa că băieții noștri rămași fără o lețcaie ajung să se înroleze în Armata Majestății Sale pentru a-și demonstra vitejia în luptă la frontiera Indiei.

Din vârfurile chipielor și până la kilturile lor, Stan și Bran aduc umorul la stadiul de imperiu atunci când strică defilarea unui întreg regiment, transformă rutina zilnică într-un număr de step, înving una din gărzile de palat ale unui dur conducător militar cu cea mai neobișnuită armă, sau când ajută o fată drăguță să-și găsească iubirea.

Din transeu până la avanpostul de frontieră, râdeți copios cu Hardy si MacLaurel!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: