Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Borsalino & Co. - Împotriva Mafiei (1974)

Borsalino & Co. este un film franțuzesc din 1974, regizat de Jacques Deray și care îl are ca actori pe Alain Delon, Riccardo Cucciolla și Daniel Ivernel.
Titlu Alternativ : Blood on the Streets,Borsalino y compañía,Borsalino and Co - rikoksen valtakunta,Borsalino a spol.,Борсалино и сие

Vizualizari: 83

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1974

Regizor: Jacques Deray

Data Adaugari: 07/01/2021

Scenariști: Jacques Deray, Pascal Jardin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:04

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3


loading...
Continuare a celebrei pelicule din 1970, in care Alain Delon si Jean-Paul Belmondo au facut un cuplu de neuitat, filmul de fata a fost realizat la putin timp dupa primul, dar lansat pe ecrane abia dupa patru ani. In Marsilia anilor '30, Roch Siffredi (Alain Delon), un gangster care trebuie sa isi apere imperiul impotriva mafiei italiene care incearca sa ii acapareze teritoriul si afacerile. Intr-o lupta cu marele sau dusman Vulpone(Riccardo Cuciolla), un mafiot italian, partenerul lui Siffredi, Francois Capella, este omorat iar Siffredi paraseste Marsilia, dar revine cativa ani mai tarziu, cu o noua banda de gangsteri, pentru a razbuna moartea bunului sau prieten si pentru a-l elimina pe Vulpone pentru totdeauna.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: