Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Brenno il nemico di Roma (Brennus, Enemy of Rome) - Brennus Barbarul (1963)

Brenno il nemico di Roma este un film din 1963 despre sacul Romei din 387 î.Hr. Acest film a fost scris de Adriano Bolzoni, Arpad DeRiso și Nino Scolaro și a fost regizat de Giacomo Gentilomo.
Titlu Alternativ : Battle of the Valiant,Brenno, der Barbar,Battle of the Spartacus,Zafer Kilicindir,Breno enemigo de Roma,Brenno, o pyrpolitis tis Romis,Brenno le tyran,Brenno, O Inimigo de Roma,Brenno tegen Rome

Vizualizari: 289

Categoria: Aventuri, Dramă, Istoric, Război, 1963

Regizor: Giacomo Gentilomo

Data Adaugari: 28/08/2020

Scenariști: Adriano Bolzoni, Nino Scolaro, Arpad DeRiso

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:22

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,8


loading...
Anul 391 î.Hr. Imperiul roman este atacat de celţii veniţi din nord şi cvonduşi de crudul Brennus. Înving orice rezistenţă din peninsulă şi sunt la doar două zile de oraşul etern. Cel mai capabil comandant al romanilor, Marcus Furius Camillus (Massimo Serato), este acuzat fals de corupție de către rivalii politici și pleacă în exil voluntar în Ardea, alegând să trăiască ca fermier. Invadatorii atacă Clusium, un oraş apropiat Romei, luând ostatici toţi locuitorii printre care şi pe Nissia, o preoteasă a Minervei. Aceasta va accepta să se căsătorească cu Brennus în schimbul salvării oraşului. Brennus vrea doar să profite Nissia neavând de gând să-şi ţină cuvântul, iar printre romani sunt trădători. În film apare şi episodul legendar cu gâştele care vor salva Capitoliul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: