Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Broken Arrow - Săgeata Ruptă (1950)

Broken Arrow este un film american occidental din 1950 regizat de Delmer Daves și a jucat James Stewart în rolul lui Tom Jeffords și Jeff Chandler în rol de Cochise. Filmul se bazează pe aceste figuri istorice, dar ficționalizează povestea lor într-o formă dramatizată.

Vizualizari: 1097

Categoria: Dramă, Romantic, Western, 1950

Regizor: Delmer Daves

Data Adaugari: 08/12/2017

Scenariști: Elliott Arnold , Albert Maltz

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:41

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 3 premii OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare Picturegoer Awards,1 premiu si 1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,2


loading...
Tom Jeffords e o iscoadă indiană trimisă în mijlocul conflictului din albi şi triburile apașe, în jurul anului 1880. Tom află (nu uşor) că indienii ucid doar ca să se apere sau ca răzbunare după masacrele săvârşite de albi. După ce se împrieteneşte cu liderul apaș Cochise, Jeffords reuşeşte să obţină dreptul poștaşilor de a trece prin teritoriile indiene. Regăsindu-şi rădăcinile indiene, Tom se însoară cu o fată din trib. Jeffords doreşte mai apoi să ucidă câţiva renegaţi albi, dar “sălbaticul” Cochise îl convinge să nu o facă. Spre deosebire de alte filme pe aceeaşi temă, Broken Arrow e făcut cu mult bun simţ şi fără condescendență.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: