Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Camille (1936)

Camille online subtitrat HD este un film american de dramă romantică din 1936, din Metro-Goldwyn-Mayer, regizat de George Cukor, și produs de Irving Thalberg și Bernard H. Hyman, dintr-un scenariu de James Hilton, Zoë Akins și Frances Marion.

Vizualizari: 714

Categoria: Dramă, Romantic, 1936

Regizor: George Cukor

Data Adaugari: 08/07/2017

Scenariști: Zoe Akins , Frances Marion

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:00

Claritate: BRRip

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu NBR Award,1 premiu NYFCC Award

IMDb: 7,4


loading...
Anul este 1847. Eroina principala este Marguerite, o curtezana in Parisul romantic al intalnirilor amoroase care de cele mai multe ori se petreceau la teatre, baluri, casinouri, unde cuvantul de ordine era “discretie”, iar miza o reprezenta chiar dragostea.

In acest decor Marguerite se indragosteste nebuneste de un tanar: Armand Duval. In momentul in care tatal lui Armand o implora sa nu se marite cu fiul sau,pentru ca avea sa-i distruga orice sansa de cariera si pozitie avantajoasa in societate, ea se conformeaza rugamintilor si isi paraseste iubitul. Cu toate acestea, in momentul in care saracia si boala sunt pe cale sa o rapuna, Marguerite descopera ca Armand inca o mai iubeste…

O poveste de dragoste care se spune ca l-a inspirat pe Verdi sa scrie fenomenala "Traviata", in care rolul principal ii revine legendei ecranului: Greta Garbo.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: