Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Carry On Jack - Carry și Jack (1964)

Carry On Jack începe cu moartea lui amiralului Horatio Nelson ( Jimmy Thompson ), ale cărui cuvinte sunt ultimul care Marea Britanie are nevoie de o flotă mai mare , cu mai mulți bărbați, urmat de celebra cererea sa pentru un sarut Hardy ( Anton Rodgers ). Mobilizat de femei în tavernă în timp ce el deține un suveran în sus (așa cum l-a sfătuit Dale), este salvat servind slujnica, Sally ( Juliet Mills ).

Vizualizari: 84

Categoria: Aventuri, Comedie, Dragoste, 1964

Regizor: Gerald Thomas

Data Adaugari: 03/12/2020

Scenariști: Talbot Rothwell

Uploader: Admin

Durată Film: 1:30:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.9


loading...
Carry On Jack începe cu moartea lui amiralului Horatio Nelson ( Jimmy Thompson ), ale cărui cuvinte sunt ultimul care Marea Britanie are nevoie de o flotă mai mare , cu mai mulți bărbați, urmat de celebra cererea sa pentru un sarut Hardy ( Anton Rodgers ).
Mobilizat de femei în tavernă în timp ce el deține un suveran în sus (așa cum l-a sfătuit Dale), este salvat servind slujnica, Sally ( Juliet Mills ). Vrea să meargă la mare pentru a-și găsi iubitul șanghiat Roger, dar proprietarul Ned ( George Woodbridge ) a dat-o jos. Ea constată că Poop-Decker nu s-a raportat încă navei și este necunoscută pentru ei, așa că într-o cameră de la etaj ea îl dă jos și își ia uniforma de soldat.
Caca-Decker se trezește și Dons o rochie pentru a acoperi lung lui johns, iar la parter, împreună cu un agent de curățare groapă CESS numit Walter Dulce ( Charles Hawtrey ), este shanghaied printr - o presă bandă condusă de Venus' Primul Ofițer locotenent Jonathan Howett ( Donald Houston ) și bosunul său, Mr. Angel ( Percy Herbert ). Ei vin când sunt pe mare și sunt prezentați căpitanului Fearless ( Kenneth Williams). Poop-Decker se face cunoscut, dar există deja un Midshipman Poop-Decker la bord - Sally, deghizat. Poop-Decker, în calitate de marinar fără speranță, îl supără continuu pe Howett făcând un lucru greșit. Sally îi dezvăluie adevăratei sale identități lui Poop-Decker după ce a fost pedepsit și el decide să lase lucrurile să continue așa cum sunt. În cele din urmă, în cursul filmului Poop-Decker și Sally se îndrăgostesc unul de celălalt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: