Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Castelanii (1964)

Castelanii este un film românesc din 1964 regizat de Gheorghe Turcu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Marcel Anghelescu, Radu Beligan, Colea Răutu.
Intr-un sat din Ardeal, Madaras, presedintele coooperativei "Spicul de aur", si contabilul ei, Golovici, realizeaza venituri mari prin vinzarea produselor in afara circuitului agricol.

Vizualizari: 361

Categoria: Comedie, Romanesti, 1964

Regizor: Gheorghe Turcu

Data Adaugari: 17/03/2019

Scenariști: Sutö András

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:15:44

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Intr-un sat din Ardeal, Madaras, presedintele coooperativei "Spicul de aur", si contabilul ei, Golovici, realizeaza venituri mari prin vinzarea produselor in afara circuitului agricol. Tinarul agronom Stefan Dimitriu, de curand repartizat aici, cere hotarit sa se aprobe desecarea mlastinilor de pe sute de hectare si crearea unui sistem de irigare, folosind apele baltii. Balta Inseamna pentru presedinte si contabil peste, pui de balta si papura, marfa care se vinde usor la oras. Conflictul va fi dezvoltat de Manole, specialistul venit de la Bucuresti pentru a constata daca balta intruneste conditiile necesare unui monument al naturii. Manole va decide: lucrarile de asanare vor fi incepute imediat, iar Maradas si Golovici, destituiti, vor avea timp sa mediteze asupra paradisului pierdut.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: