Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Cat Ballou - Pistolarul (1965)

Cat Ballou este un film american de comedie din anul 1965, cu Jane Fonda și Lee Marvin, care a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul său dublu.
O femeie căutând răzbunare pentru moartea tatălui ei angajează un pistolar faimos, dar - surpriză! - bărbatul este complet diferit față de așteptările ei.

Vizualizari: 545

Categoria: Comedie, Western, 1965

Regizor: Elliot Silverstein

Data Adaugari: 06/05/2019

Scenariști: Walter Newman, Frank Pierson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:03

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 4 nominalizări Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu si o nominalizare BAFTA,1 premiu si o nominalizare Golden Laurel,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,8


loading...
Ferma familiei lui Cat Ballou este ameninţată de construcţia căii ferate. După ce tatăl ei este împuşcat de către pistolarul local Tim Strawn angajat de magnatul căii ferate să obţină pământul acestuia, Cat doreşte să îşi facă dreptate singură.
Cat reuşeşte să adune în jurul ei tâlhari de renume discutabil şi un pistolar beţiv. Împreună cu aceştia Cat intenţionează să jefuiască un tren.
Momentele comice şi clişeele western abundă,fiind presărate de-a lungul filmului cu cântecele a doi trubaduri ce cântă balada lui Cat Ballou. Cat Ballou este o delectare a simţurilor. Costumele şi decorurile încântă prin culori. Linia melodică este ritmată şi distractivă. Povestea este plină de acţiune şi umor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: