Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

Cat on a Hot Tin Roof - Pisica pe acoperișul fierbinte (1958)

Gooper si sotia lui Mae au o droaie de copii, asteapta inca unul, si sunt nerabdatori sa-i mosteneasca milioanele batranului. Pe de alta parte, fiul preferat este mezinul, Brick, fosta vedeta a fotbalului, acum un alcoolic notoriu si nefericit alaturi de frumoasa lui sotie Maggie, pe care o banuieste ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al sau, care s-a sinucis.

Vizualizari: 1161

Categoria: Dramă, 1958

Regizor: Richard Brooks

Data Adaugari: 21/05/2018

Scenariști: Richard Brooks, James Poe

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:48:01

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 6 nominalizari OSCAR,2 nominalizări Globul de Aur,3 nominalizări BAFTA,1 nominalizare DGA Award,1 premiu și 2 nominalizări Golden Laurel,1 premiu NBR Award,1 nominalizare NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 8,0


loading...
Drama psihologica, filmul este o ecranizare a piesei omonime a dramaturgului Tennessee Williams, din care au fost eliminate orice referiri la homosexualitate.

Bogatul patriarh Big Daddy este pe moarte, bolnav de cancer, iar sarbatorirea zilei sale de nastere va fi cu siguranta ultima. Cei doi fii, Brick si Gooper, au venit cu familiile, dar atmosfera este incarcata.

Gooper si sotia lui Mae au o droaie de copii, asteapta inca unul, si sunt nerabdatori sa-i mosteneasca milioanele batranului. Pe de alta parte, fiul preferat este mezinul, Brick, fosta vedeta a fotbalului, acum un alcoolic notoriu si nefericit alaturi de frumoasa lui sotie Maggie, pe care o banuieste ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al sau, care s-a sinucis. Maggie insa il iubeste cu adevarat si ar dori sa aiba un copil – nepotul asteptat de Big Daddy...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: