Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

Caught in the Rain - Prins în ploaie (1914)

Caught in the Rain este un film american de comedie din 1914 scris și regizat de Charlie Chaplin și produs de Mack Sennett la Keystone Studios. Este primul din numeroasele filme în care Charlie Chaplin a regizat și a jucat unul dintre rolurile principale. A fost distribuit de Mutual Film.

Vizualizari: 652

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1914

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 28/04/2017

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 11:12:06

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.7


loading...
Plimbându-se prin parc, vagabondul Charlot observă o femeie singură și începe să-i facă curte. Apare soțul care-și închipuie că cei doi sunt amanți. Mai târziu, după ce toți au băut de supărare, se intersectează din nou în același hotel, iar soția, somnambulă, pătrunde în camera lui Charlot, confirmând bănuielile soțului cu privire la ”infidelitatea” ei.

Unii istorici de film consideră scurtmetrajul ”Caught in the Rain” ca fiind debutul regizoral al lui Chaplin, deși ”Twenty Minutes of Love” este creditat în general ca primul film regizat de cineastul britanico-american. Acest scurtmetraj este o farsă comică lipsită de strălucire, în stilul comediilor slapstick produse de Keystone, iar amprenta geniului creativ al lui Chaplin nu se observă.

Gagurile sunt realizate după aceleași clișee, iar elementele originale sunt destul de puține. Cineastul era la începuturile carierei și își perfecționa stilul artistic, lucrând după ideile aprobate de Mack Sennett. Chiar și așa, există suficient umor în ”Caught in the Rain” pentru a cauza râsul publicului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: