Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Charly (1968)

Charly este un film american de dramă din 1968, regizat și produs de Ralph Nelson și scris de Stirling Silliphant. A fost bazat pe Flori pentru Algernon, o nuvelă de ficțiune științifică și roman ulterior de Daniel Keyes.

Vizualizari: 316

Categoria: Dramă, SF, 1968

Regizor: Ralph Nelson

Data Adaugari: 09/01/2020

Scenariști: Stirling Silliphant

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:31

Claritate: BluRay 1080p

Premii: Un premiu Oscar, 2 nominalizări şi un premiu Globul de Aur, o nominalizare Berlin

IMDb: 7.0


loading...
Deşi este retardat, Charly are însă un suflet de aur. Dorinţa lui cea mai mare este de a deveni un om normal. De aceea acceptă să facă o operaţie care să-l ajute să ducă o viaţă obişnuită. După operaţie, Charly se dezvoltă rapid din punct de vedere intelectual, cunoaşte iubirea, dar şi dezamăgirea. El descoperă că revenirea sa la normalitate este temporară.

Filmul a avut un succes, câștigând 7,25 milioane de dolari în chirii teatrale în timpul lansării sale în America de Nord și a obținut 1,25 milioane de dolari suplimentari în închirieri teatrale de peste mări, devenind cel de-al 16-lea film cu cea mai mare sumă din 1968. După ce toate costurile au fost deduse (inclusiv 1.325.000 USD plătite pentru cota de profit), filmul a raportat un profit de 1.390.000 dolari, ceea ce îl face unul dintre puținele filme de succes realizate de ABC Pictures.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: