Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Chisum - Fermierul (1970)

Chisum, western, film american aparut in 1970, regia Andrew V. McLaglen.In rolurile principale: John Wayne, Forrest Tucker, Ben Johnson, Geoffrey Deuel.
John Chisum este un prosper crescător de vite și unul din fondatorii orașului Lincoln. Traiul tihnit al veciniilor săi și viața sa liniștită vor fi tulburate de venirea în oraș a afaceristului Lawrence Murphy.

Vizualizari: 386

Categoria: Biografic, Western, 1970

Regizor: Andrew V. McLaglen

Data Adaugari: 05/04/2020

Scenariști: Andrew J. Fenady

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:22

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Golden Laurel

IMDb: 6,9


loading...
John Chisum este un prosper crescător de vite și unul din fondatorii orașului Lincoln. Traiul tihnit al veciniilor săi și viața sa liniștită vor fi tulburate de venirea în oraș a afaceristului Lawrence Murphy. Acesta nu se dă în lături să folosească metode mai puțin ortodoxe pentru a pune mâna pe magazinele și proprietățile din Lincoln și să preia controlul asupra activității băncii. Chisum și prietenul său – Henry Tunstall – încearcă să folosească puterea legii, dar din păcate și aceasta a intrat în proprietatea lui Murphy. Confruntarea între cele două grupuri este iminentă și Billy Booney – omul lui Tunstall, abia așteaptă să se implice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: