Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Close Encounters of the Third Kind - Întâlnire de gradul trei (1977)

În Deșertul Sonora, omul de știință francez, principalul invitat al Conferinței de Montsoreau Claude Lacombe și traducătorul său american David Laughlin, împreună cu alți cercetători guvernamentali descoperă o escadrilă pierdută de avioane din al Doilea Razboi Mondial. Avioanele sunt intacte și operaționale, dar nu e niciun semn despre piloți.

Vizualizari: 54

Categoria: Acţiune, Dramă, SF, 1977

Regizor: Steven Spielberg

Data Adaugari: 23/12/2020

Scenariști: Steven Spielberg

Uploader: Admin

Durată Film: 2:17:14

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Golden Globes, USA 1978, BAFTA Awards 1979, Academy Awards, USA 1978 și Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1978

IMDb: 7,6


loading...
În Deșertul Sonora, omul de știință francez, principalul invitat al Conferinței de Montsoreau Claude Lacombe și traducătorul său american David Laughlin, împreună cu alți cercetători guvernamentali descoperă o escadrilă pierdută de avioane din al Doilea Razboi Mondial. Avioanele sunt intacte și operaționale, dar nu e niciun semn despre piloți. Mai târziu, la centrul de control aerian de la Indianapolis, Indiana, un controlor de trafic aerian este martor la cum doua avioane sunt pe punctul de a avea o coliziune cu un OZN. Pe timp de noapte la Muncie, Indiana, un băiat de trei ani, Barry Guiler, este trezit de jucăriile sale, care încep să funcționeze automat singure. Fascinat, se ridică din pat și fuge afară, forțând pe mama sa, Gillian, să iasă dupa el.
Între timp, lângă o instalație electrică din Indiana, electricianul Roy Neary are o întâlnire de gradul al treilea cu un OZN pe un drum întunecat de țară.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: