Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Conflict - Conflictul (1945)

Conflict este un film american gen suspans alb-negru din 1945 realizat de Warner Brothers. A fost regizat de Curtis Bernhardt, produs de William Jacobs dintr-un scenariu de Arthur T. Horman și Dwight Taylor, bazat pe povestea The Pentacle de Alfred Neumann și Robert Siodmak.

Vizualizari: 140

Categoria: Dramă, Mister, 1945

Regizor: Curtis Bernhardt

Data Adaugari: 23/01/2021

Scenariști: Dwight Taylor, Arthur T. Horman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:31

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.2


loading...
Inginerul Richard Mason (Humphrey Bogart) are o căsnicie nefericită cu Kathryn (Rose Hobart) şi nu neagă că îi iubeşte sora mai mică, Evelyn (Alexis Smith). După o petrecere aniversară, conducând spre casă Mason face un accident în care se răneşte uşor la un picior dar pretinde că rănile sale sunt grave necesitând un scaun cu rotile. Kathryn îi sugerează sorei sale că ar fi bine să meargă acasă să stea cu mama lor iar pentru ea şi Mason planifică o călătorie într-o staţiune montană. Inginerul o va trimite înainte pe soţia sa sub pretextul că el trebuie să termine o lucrare. Dar o va urmări şi pe un drum singuratic de munte o va ucide şi va prăbuşi maşina într-o propastie. Seara îl cheamă pe adjunctul său să termine lucrarea, asigurându-şi astfel un alibi şi între timp dă telefoane la hotelul unde trebuia să ajungă Kathryn însă aceasta n-a mai ajuns aşa că este anunţă poliţia.
Dar a doua zi încep să apară tot felul de semne cum că soţia sa ar fi în viaţă fapt care îl aduce pe Mason la disperare şi îl determină să se întoarcă la locul crimei...unde era aşteptat şi i se explică unde a greşit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
vlesevschi - 8:43 PM, 23/02/2021 [Accesați Pagina]
Un film demn de cinemateca care mi-a incantat copilaria