Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

Convict 13 - Detinutul nr. 13 (1920)

Convict 13 este un film de comedie silențioasă din anul 1920, cu Buster Keaton. A fost scris și regizat de Keaton și Edward F. Cline.

Vizualizari: 299

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1920

Regizor: Edward F. Cline, Buster Keaton

Data Adaugari: 01/01/2019

Scenariști: Buster Keaton, Edward F. Cline

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:19:26

Claritate: HD 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.1


loading...
Buster este jucator de golf, dar din pacate pentru el nu unul foarte bun, el "reusind" sa dea de cateva ori pe langa minge, iar cand in sfarsit o loveste o trimite... in lac.
Toate acestea au loc sub ochii unei jucatoare de golf profesioniste care este fiica directorului unei inchisori. Dupa ce mingea de golf este inghitita de un peste, Buster avand ceva probleme cu recuperarea si trimiterea ei pe iarba, va cadea lat in urma unui ricoseu nefericit.
In tot acest timp un puscarias periculos va reusi sa evadeze din inchisoarea din apropiere si, data fiind aseamanarea sa cu jucatorul de golf, ii va fura acestuia hainele si-l va lasa in zeghe. Dupa ce-si revine, Buster isi va continua imperturbabil jocul pana cand se va vedea flancat de doi politisti, moment ce va fi urmat de o urmarire spectaculoasa in urma careia Buster, devenit "Condamnatul nr. 13" se va vedea dupa zidurile inchisorii.
Dupa ce executarea sa (ce urma sa aiba loc chiar in aceasi zi) esueaza din cauza funiei necorespunzatoare, Buster se va trezi in mijlocul unei revolte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: