Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Cromwell (1970)

Cromwell online subtitrat HD este un film istoric britanic din 1970, scris și regizat de Ken Hughes. Se bazează pe viața lui Oliver Cromwell, care s-a ridicat pentru a conduce forțele parlamentare în părțile ulterioare ale războiului civil englez și, în calitate de Lord Protector, a condus Marea Britanie și Irlanda în anii 1650.

Vizualizari: 462

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, Război, 1970

Regizor: Ken Hughes

Data Adaugari: 06/04/2020

Scenariști: Ken Hughes

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:19:28

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Oscar, 1 nominalizare Oscar,1 nominalizare Golden de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare Fotogramas de Plata,1 nominalizare si un premiu Golden Prize

IMDb: 6,9


loading...
Oliver Cromwell (Richard Harris), anglican puritan, are două misiuni în viață: să elimine corupția larg răspândită în Anglia și să păstreze țara liberă de influența catolicismului. Ridicându-se din rândurile parlamentului, Marele Protector trece printr-o serie de conflicte cu regele Charles I (Alec Guinness), de la persecutarea catolicilor irlandezi în limba engleză, la creșterea nivelului fondurilor necesare pentru a lupta împotriva avansării armatei scoțiene. Într-o luptă zdrobitoare între Roundheads și Cavaliers, Cromwell devine singurul om din istoria Angliei care a executat vreodată un rege.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: