Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Cross Of Iron - Crucea de fier (1977)

Crucea de fier este un film de război din 1977 regizat de Sam Peckinpah, cu James Coburn, Maximilian Schell, James Mason și David Warner.
"In mod paradoxal rezultatul acestei distantari sentimentale duce la influx de sensibilitate, la un acut sentiment de responsabilitate fata de faptul ca viata umana in timpul razboiului este mai degraba absurda, anonima, o problema de algebra." - Tom Milne - 1977 (Monthly Film Bulletin)

Vizualizari: 113

Categoria: Dramă, Război, 1977

Regizor: Sam Peckinpah

Data Adaugari: 15/02/2021

Scenariști: Julius J. Epstein , Walter Kelley

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:12:59

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu Bambi Awards,1 premiu Golden Screen Germany,1 nominalizare Turkish Film Critics Association (SIYAD) Awards

IMDb: 7.5


loading...
Veteranul sergent Steiner (James Coburn), un erou pentru plutonul său şi chiar pentru întregul batalion, are o problemă de atitudine cu noul său comandant căpitanul Stransky (Maximilian Schell), un nobil prusac perfid şi laș a cărui ambiţie constă în a câştiga decoraţia de vitejie crucea de fier. Vrând să o câştige pe nedrept are nevoie de mărturia lui Steiner care se opune.
Ca să se răzbune, Stransky pune în primejdie plutonul lui Steiner. Rămas singurul supravieţuitor al plutonului său, Steiner trebuie să-şi încheie socotelile cu cel ce i-a ucis oamenii dar refuză răzbunarea hotărât să-i dea o lecţie despre eroism căpitanului său.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: