Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Dark Passage - Călători în Noapte (1947)

Dark Passage este un film american de thriller din anul 1947, regizat de Delmer Daves și care îi are în rolurile principale pe Humphrey Bogart și Lauren Bacall. Filmul se bazează pe romanul din 1946 cu același nume al lui David Goodis.
Bogart interpreteaza un barbat condamnat pentru uciderea sotiei lui, care evadeaza din inchisoare pentru a-si dovedi nevinovatia. Isi da seama ca aspectul sau fizic este foarte cunoscut si este obligat sa caute un cabinet secret de chirurgie plastica.

Vizualizari: 799

Categoria: Thriller, 1947

Regizor: Delmer Daves

Data Adaugari: 20/10/2017

Scenariști: Delmer Daves

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:14

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,5


loading...
Bogart interpreteaza un barbat condamnat pentru uciderea sotiei lui, care evadeaza din inchisoare pentru a-si dovedi nevinovatia. Isi da seama ca aspectul sau fizic este foarte cunoscut si este obligat sa caute un cabinet secret de chirurgie plastica. Partea filmului de dinainte de operatie este prezentata din punctul de vedere al lui Bogart, dar el este aratat prima data in film cand incepe sa se recupereze in urma operatiei in apartamentul unui tanar artist plin de compasiune de care, in scurt timp, Bogart se ataseaza. Dar ceea ce urmareste el de fapt este razbunarea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: