Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

De trei ori Bucuresti (1967)

De trei ori București este un film românesc din 1967, format din trei povestiri cinematografice distincte a căror acțiune se desfășoară în București. Cele trei părți sunt scrise și realizate de trei regizori diferiți.
Filmul a fost vizionat de 1.018.149 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei

Vizualizari: 384

Categoria: Dramă, Romanesti, 1967

Regizor: Mihai Iacob, Horea Popescu

Data Adaugari: 21/02/2020

Scenariști: Mihai Iacob, Horea Popescu, Ion Popescu-Gopo

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:55

Claritate: HDTV 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,2


loading...
Trei povestiri cinematografice distincte ce isi desfasoara actiunea in Bucuresti, realizate de trei regizori diferiti, cu prilejul implinirii a 500 de ani de existenta a orasului.
Prima poveste se numeste "Intoarcerea", este realizata de Mihai Iacob: in noaptea de Anul Nou un barbat singur ar vrea sa revina la fosta sotie dar nu indrazneste.
A doua Poveste se numeste "Aterizare fortata", este realizata de Horea Popescu: un pilot care asteapta un raspuns la cererea in casatorie de la femeia iubita, ii prezinta, de la bordul avioului, frumusetile orasului Bucuresti.
A treia poveste se numeste "Orasul meu", este realizata de Ion Popescu-Gopo: un tur muzical-coregrafic al orasului Bucuresti in care ghidul este chiar regizorul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
kretz_007 - 11:29 PM, 18/03/2020 [Accesați Pagina]
3 segmente de uitat cat mai repede: primul, adică cel cu avionul (in descriere ordinea e cam inversată) jumate propagandistic la modul grosier (aviatorul către casetti - care nici măcar nu era aşa frumoasă cum se spune - ca preludiu la cererea in casatorie: "iată noul cartier de locuinţe Pajura, Casa Scânteii, şantierul Teatrului Naţional"), jumate discutii aiurite interpretate înfiorător de fals şi de forţat; al doilea la fel de prost jucat, da noroc că se vorbeşte foarte putin. mai era o speranţă de la gopo, da se duce repede naibii pt că livrează o chestie pastisată grosolan după musichallurile americane de inceput *50 pt a termina in genunchi cu un propagandism grobian cu căluşarii (totalmente aiurea si nepotrivit faţă de ce-a fost înainte - ce naiba legătură să aibă un dans rural cu scălâmbături si urlete de săteni beţi cu o metropolă relativ rafinată? păi care din fetiţele dulci din buc s-ar fi uitat la vreun nespălat de la sat?) si cu demolarea bucurestiului vechi (90% segment ne arată numai idilismul vechiului buc pt ca apoi să vină cu aplaudarea demolării) in locul căruia se ridica fericirile de ghettouri de blocuri de 10 etaje de care n-o sa scăpăm in veci. rămâi doar cu dem şi răutu, dar e extrem de putin şi n-ai cum sa uiti ridicolul expus