Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Dernier domicile connu – Ultimul domiciliu cunoscut (1970)

Ultimul domiciliu cunoscut online subtitrat HD este un film polițist franco-italian, realizat în 1970 de regizorul José Giovanni, protagoniști fiind actorii Lino Ventura, Marlène Jobert și Michel Constantin.
Titlul alternativ: Last Known Address, Último domicilio conocido, Ultimo domicilio conosciuto, Последнее известное место жительства

Vizualizari: 232

Categoria: Crimă, Thriller, 1970

Regizor: José Giovanni

Data Adaugari: 27/04/2020

Scenariști: José Giovanni

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:31

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu David di Donatello Awards

IMDb: 7,0


loading...
Marceau Leonetti, este un polițist competent și energic la poliția din Paris, decorat cu Legiunea de Onoare pentru serviciile sale. Oprind din întâmplare fiul unui avocat influent care a condus în stare de ebrietate în Bois de Boulogne și ducându-l la secția de poliție pentru probe de sânge, ajunge să intre în probleme cu intrigi și uneltiri. Câteva luni mai târziu, avocatul denaturează complet faptele, descriindu-l pe Leonetti drept violent și incompetent, iar pentru că au aflat că și-a pierdut soția și fiica într-un accident de automobil, ar avea ceva împotriva vitezomanilor, astfel îi recomandă un examen psihiatric. Pentru a potoli lucrurile, este transferat într-o secție mică de poliție, unde primește ca ajutor pe tânăra polițistă Jeanne Dumas. Aceștia urmează să descopere și să aresteze perverși sexuali în cinematografe, iar Jeanne trebuie să joace rolul de momeală.

În cazul procesului Soramon, procurorul Frank Lambert îi cere ajutor lui Leonetti. Poliția caută în zadar un martor, Roger Martin, fără a cărui mărturie, criminalul Soramon nu poate fi condamnat. Martin s-a dat la fund și au rămas doar șapte zile până la procesul decisiv. Cei doi pleacă în căutare dar și complicii lui Soramon îl caută pe Martin ca să-l elimine. Acesta și-a schimbat mereu reședința de frica criminalilor. Leonetti află că Martin are o fiică care se află sub tratament medical, astfel cei doi caută indicii în farmacii. Într-o noapte află adresa ei, dar sunt așteptați de oamenii lui Soramon. Observând că sunt urmăriți, inspectorul o lasă în fața casei sale pe Jeanne, dându-i cheile să intre in apartament. După aceasta, cum era de așteptat, Greg împreună cu oamenii săi îcearcă să obțină adresa fiicei și au o confruntare dură, dar Leonetti ținând în mână un alt bilețel, reușește să îi păcălească.

Inpectorul și partenera sa, după ce vizitează medicul de la adresa găsită la farmacie, îi găsesc pe Martin și fiica sa. Îl conving pe acesta să depună mărturie în procesul lui Soramon, astfel încât Soramon să fie condamnat. După proces, Martin totuși este ucis de omul lui Soramon, Greg, în timp ce mergea cu fetița spre casă.

Jeanne care înainte l-a admirat foarte mult pe Leonetti pentru asiduitatea în munca sa, pleacă făcându-l pe Leonetti și poliția responsabili de cele întâmplate și fiind convinsă că toți știau că Martin nu va avea fără protecție nici o șansă de scăpare. Se îndepărtează deziluzionată de Leonetti și-l acuză că a fost preocupat doar de îndeplinirea unei misiuni, iar munca lor a însemnat pedeapsa cu moartea pentru Martin.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: