Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Detective Story - Viață de detectiv (1951)

Detective Story este un film noir din 1951 regizat de William Wyler care spune povestea unei zile din viața diferitelor persoane care populează o echipă de detectivi ai poliției. Aceasta include Kirk Douglas, Eleanor Parker, William Bendix, Cathy O'Donnell și George Macready.

Vizualizari: 94

Categoria: Crimă, Dramă, 1951

Regizor: William Wyler

Data Adaugari: 16/02/2021

Scenariști: Robert Wyler, Philip Yordan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:19

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 4 nominalizari OSCAR,3 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award,3 nominalizari WGA Award,4 premii Edgar Allan Poe

IMDb: 7,6


loading...
Bazată pe marele hit de pe Broadway, drama dură și fascinantă din DET ST explodează pe marele ecran în regia plină de forță a lui William Wyler (The Best Years of Our Lives, Roman Holiday, Ben-Hur). Derulat în iureșul activității dintr-o secție de poliție newyorkeză, filmul îl prezintă pe Kirk Douglas în rolul detectivului rigid, cu principii, al cărui cod personal s-a alterat după interacțiunea cu prea mulți criminali și infractori. Eleanor Parker (Caged, The Sound of Music) este soția lui cea chinuită de un secret vinovat. În timp ce problemele secției se învălmășesc în jurul lui, de la cazuri care implică un hoț speriat (Lee Grant) până la povestea unui spărgător amuzant (Josehp Wiseman), conflictele personale ale cuplului ating un punct culminant exploziv, memorabil.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: