Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Die Söhne der großen Bärin (Sons of Great Bear) - Fiii Marelui Urs (1966 )

Desi indienii si-au asigurat terenurile adiacente Black Hills prin contract, albii vor in continuare sa-i expulzeze. Intre timp, aurul a fost descoperit acolo si colonistii lipsiti de scrupule cer capeteniei clanului Ursilor care apartin tribului Dakota, sa dezvaluie locatia unde se

Vizualizari: 531

Categoria: Western, 1966

Regizor: Josef Mach

Data Adaugari: 10/09/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:44

Claritate: BDRip 720p

Premii:

IMDb:


loading...
Desi indienii si-au asigurat terenurile adiacente Black Hills prin contract, albii vor in continuare sa-i expulzeze. Intre timp, aurul a fost descoperit acolo si colonistii lipsiti de scrupule cer capeteniei clanului Ursilor care apartin tribului Dakota, sa dezvaluie locatia unde se afla aurul. Mattotaupa refuza si este injunghiat de moarte de catre Red Fox in prezenta fiului sau Tokei-ihto. Locotenentul Roach il ia pe Tokei-ihto la Fort Smith, pentru a negocia pamantul lor.

Albii planifica o ambuscada, iar intre timp Tokei-ihto refuza sa se mute intr-o rezervatie aflata intr-o zona infertila cu tribul sau si este inchis.

Cand indienii Dakota sunt invinsi si reinstalati, el este eliberat. El doreste sa-si mute tribul in zonele fertile, dincolo de Missouri, in Canada.

In timp ce oamenii clanului Ursilor traverseze frontiera, Tokei-ihto il intalneste pe Red Fox, ucigasul tatalui sau.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: