Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Dimineţile unui băiat cuminte (1966)

Diminețile unui băiat cuminte este un film românesc din 1967, regizat de Andrei Blaier. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Dan Nuțu, Irina Petrescu, Ștefan Ciobotărașu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru și George Constantin.
Subiectul filmului îl constituie frământările prin care trece un tânăr până la conștientizarea utilității sale sociale.

Vizualizari: 353

Categoria: Dramă, Romanesti, 1966

Regizor: Andrei Blaier

Data Adaugari: 20/08/2019

Scenariști: Andrei Blaier, Constantin Stoiciu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:33

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.0


loading...
După absolvirea liceului şi eşecul la concursul de admitere la facultate, tânărul Vive (Dan Nuţu) părăseşte casa părintească, pentru a-şi gasi un drum în viaţă şi a-şi afirma independenţa.

El iese cu un prieten de şcoală, Romache, şi petrec împreună cu o fată, poreclită de ei, Blonda. Tatăl lui Vive este supărat pe fiu, pentru că nu are aspiraţii. Viaţa lui Vive este doar serviciu, somn, ieşiri în oraş, somn. Disputele tată-fiu se înteţesc deşi mama lui Vive încearcă să le aplaneze. Vive decide să renunţe la această viaţă monotonă. Pleacă pe un şantier. Acolo se adresează lui nea Bontea care-l angajează. Acolo îl va cunoaşte pe Fane. Între timp, ochii lui văd o fată frumoasa, Mariana, care se pare că nutreşte şi ea anumite sentimente faţă de el. Acesta o remarcase încă din prima zi. Vive este funcţionar, se ocupă de protecţia muncii. Deşi pare că totul îşi urmează cursul normal al unei vieţi, psihicul omenesc şi neprevăzutul pot aduce schimbări…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 7:32 PM, 19/08/2020 [Accesați Pagina]
Film reactualizat la versiunea WEB-DL 1080P