Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Dishonored - Dezonorata (1931)

Dezonorata online subtitrat (în engleză Dishonored) este un film de spionaj romantic realizat în 1931 de Paramount Pictures și regizat de Josef von Sternberg. Rolurile principale sunt interpretate de Marlene Dietrich, Victor McLaglen, Gustav von Seyffertitz și Warner Oland.

Vizualizari: 1070

Categoria: Dramă, Război, 1931

Regizor: Josef von Sternberg

Data Adaugari: 11/05/2017

Scenariști: Josef von Sternberg, Daniel Nathan Rubin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:33

Claritate: BDRip

Premii: 1 premiu NBR Award

IMDb: 7,3


loading...
În anul 1915, în timpul Primului Război Mondial, încă una dintre prostituatele unui bordel din Viena s-a sinucis. Văduva de ofițer Marie Kolverer își câștigă traiul din prostituție, dar nu se teme de viață sau de moarte. Aflat în zonă, șeful Serviciilor Secrete Austriece, aude vorbele ei și îi propune să ajute statul austriac prin culegerea de informații. În prima ei misiune agenta X-27 trebuie să-l demaște ca trădător pe colonelul von Hindau, care era suspectat că divulgă rușilor planurile militare austriece. Colonelul Hindau îi cunoștea pe toți agenții de informații austrieci, așa că Marie este introdusă în anturajul lui.

Cei doi se întâlnesc în ajunul Anului Nou, iar femeia îl seduce și reușește să-și dea seama cum comunica colonelul cu agenții secreți ruși. Înainte de a fi capturat, Hindau se împușcă. Marie pornește în căutarea agentului de contact al lui Hindau și îl întâlnește într-o sală de casino. Cei doi au un scurt flirt, dar ofițerul înțelege jocul ei și dispare. Acțiunea ei provoacă supărarea șefului Serviciilor Secrete Austriece care o informează că omul pe care-l urmărise, locotenentul Kranau, era un spion rus versat. Ea este trimisă apoi într-o misiune de spionaj în Rusia, dar cu puțin timp înainte de a pleca este vizitată acasă de Kranau care afirmă că este agent secret rus și are gradul de colonel în Armata Rusă, după care dispare cu ușurință fără a putea fi capturat.

Aflată în Rusia, Marie, deghizată ca cameristă, seduce un colonel (care făcea parte din unitatea lui Kranau) și obține informații militare importante. Kranau o descoperă și dispune arestarea ei, dar femeia reușește să evadeze după ce-i pune un somnifer în băutură. Ajunge în liniile austriece și transmite informațiile obținute, iar Armata Austriacă obține o victorie importantă, capturând numeroși militari ruși. Printre ofițerii capturați se află și Kranau, care este identificat a fi spionul rus H-14, căutat de mult timp. Marie, care era îndrăgostită de el, cere să-l interogheze timp de 10 minute și îi permite să evadeze. Este acuzată de trădare, condamnată la moarte și executată.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: